13-16/12/09


patang dina sing angel……..

nang patang dina iki ono enem ujian, mantabs, kaya jaman SMA bae ujian loro – loro sedina. pengalaman sing aku enthuk : UAS ora mawi sinau luwih sukses ketimbang UAS karo sinau. paling2 siaune bae sing ra bener, hahahahaha. kasi enem ujian, telu  sih gawat, perlu perjuangan banyak do’a. uwislah agi males….

sit.sit…. sitik maning.

dina wingi akeh sing gawe aku kaget. oh dadi kaya kue tho pantes [apa sih???]. kayane aku ora ngarepaken kaya kue lho, aku luwih ngarepaken komunitas liane, tapi ya ra papa2, go pembukaan. siki uwis temenan…..ngesok maning!

About Asyhar


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: